4 - Gyógytermékek

Gyógyzokni és ezüstszálas termékek
A textilezüst eredményesen csökkenti a fájások több mint 70%-t, jól használható migrénes rohamok kezelésére is. Csökkenti az ízületi és a reumás fájdalmakat, izomlazító hatású, ajánljuk balesetek, törések, sérülések utókezelésére. Segíti az egészséges, ellazult alvást. Az ezüst zokni belső felületén lévő ezüst b...

Gyógyzokni és ezüstszálas termékek
A textilezüst eredményesen csökkenti a fájások több mint 70%-t, jól használható migrénes rohamok kezelésére is. Csökkenti az ízületi és a reumás fájdalmakat, izomlazító hatású, ajánljuk balesetek, törések, sérülések utókezelésére. Segíti az egészséges, ellazult alvást. Az ezüst zokni belső felületén lévő ezüst bevonat elpusztítja a vírusokat, gombákat, baktériumokat. Segíti a gombás, fertőzött, töredezett bőr gyógyulását. Melegen tartja a lábat, fokozza a vérkeringését. Az ezüst zoknit ajánljuk: cukorbetegeknek, lábszagkeltő baktériumok ellen, lábfertőzések és neurodermatitisz esetén, keringési problémák megszüntetésére, gombák szaporodásának meggátolására.

Bővebben

4 - Gyógytermékek Egy termék érhető el.

Mutat 1 - 1 / 1
  • Gumi nélküli gyógyzokni 100 % pamutból Különösen ajánlott álló munkát végzőknek és keringési betegségben szenvedőknek, mert nem szorítja el a bokát.

    540 Ft
Mutat 1 - 1 / 1